Yksittäisten laitteiden ylläpito
Image
Image

EASY Care System -laiterekisteri terveydenhuollon työntekijöille

Potilaiden hyvinvointi edellyttää luottoa työvälineisiin. Sähköisen EASY Care System -laiterekisterin suunnittelussa on kuunneltu terveydenhuoltoalan ammattilaisia, jotta järjestelmä helpottaisi päivittäistä työtä.

Miten EASY Care System -järjestelmä toimii arjen työssäni?

Voit tallentaa laiterekisteriin laitekohtaista tietoa. Saat nopeasti selville esimerkiksi laitteen teknisiä perustietoja, huoltohistorian ja vuositarkastukset. Huoltotilaukset ja vikailmoitukset teet helposti EASY Care System -järjestelmän kautta. Laitteeseen kohdistuvat huoltotilaukset kirjataan rekisteriin, ja huoltopalvelu kuittaa huollon. Näin laitteen huoltohistoria tallentuu automaattisesti, jolloin tiedot ovat aina ajan tasalla ja saatavilla. Lisäksi ylläpito­ ja korjaustoimet dokumentoidaan huoltohistoriaan.

EASY Care System -järjestelmän avulla voit tarkastella yksittäisen laitteen, toimipisteen kaikkien laitteiden tai tarvittaessa koko sairaanhoitopiirin laitekannan tietoja tehokkaasti. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen raportoinnin ja koko laitekannan tehokkaan ja joustavan hyödyntämisen.

Näin katselet laitteen tietoja

EASY Care System -järjestelmän avulla voit tarkastella laitteen perustietoja, kuten tuotteen mallia, valmistajaa, käyttöönottohetkeä tai takuuajan umpeutumista.

Voit etsiä yksittäistä laitetta vaikkapa sarjanumeron perusteella.

Tietokortista löydät valitsemaasi taulukkoon tai tietueeseen liittyvät tiedot. Voit nimetä kunkin laitteen esimerkiksi huoneen numeron perusteella hakemisen helpottamiseksi.

Näin luot vikailmoituksen järjestelmään

Jos esimerkiksi sänky rikkoutuu, voit luoda vikatilauksen suoraan järjestelmään laitteen sarjanumerolla. Ilmoitus tulee välittömästi Lojer Servicen työjonoon ja apu vikatilanteeseen saadaan nopeasti ja vaivattomasti.

EASY Care Systemin ansiosta laitetiedot ovat oikein ja ajan tasalla. Samat laitetiedot ovat käytössä myös Lojerin huoltoasentajalla, jolloin huolto osaa varautua oikeanlaisilla varaosilla jo etukäteen.

Saat vikailmoituksesta ja sen korjauksen etenemisestä väliaikatietoja sähköpostiin. Myös korjauksen raportti löytyy vikailmoituksen kautta.

Image
EASY Care System -laiterekisterin toimittaja on suomalainen Lojer Oy, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkeatasoisia terveydenhuollon ja hyvinvointipalveluiden kalusteita ja välineitä Suomessa ja kansainvälisesti.

Yhteystiedot

Lojer Oy
PL 54, 382O1 Sastamala
+358 (O)1O 83O 67OO