Laitekannan hallinta
Image

EASY Care System terveydenhuollon hallinnolle

EASY Care System -järjestelmän avulla voit hallinnoida yksittäistä laitetta, toimipaikan kaikkia laitteita tai koko laitekantaa tehokkaasti. Hallinnoinnin lisäksi reaaliaikainen raportointi auttaa laitekannan elinkaaren ja käytön suunnittelussa ja tehostamisessa.

Yleisnäkymän kautta pääset tutustumaan yksikön kaikkiin laitteisiin ja näet samalla näytöllä kokonaiskuvan. Laitteiden värikoodattu kuntoarvioluokitus ja tieto laitteen käyttötilanteesta osoittavat nopeasti laitteiden käyttöasteen ja mahdollisen laitehankintojen tarpeen tuleville vuosille.

Omien näkymien luominen ja haluamasi tietojen tarkastelu (muokatut näkymät)

Voit luoda oman muokatun näkymän, johon saat haettua juuri ne tiedot, mitä haluat kulloinkin nähdä. Sarakkeisiin voidaan tuoda eri metatiedot, joiden perusteella hakutuloksia pystytään järjestelemään tai suodattamaan. Turhat sarakkeet voit vastavuoroisesti piilottaa näkyvistä.

Seuraavaa käyttökertaa varten luomasi muokattu näkymä voidaan tallentaa muistiin.

Näin hallinnoit kustannuspaikan kaikkia laitteita

Kaikki tietyn kustannus- tai laitepaikan alla olevat laitteet löytyvät järjestelmästä samasta paikasta. Samoin muut tiedot, kuten yhteyshenkilö ja sopimusdokumentit löytyvät linkitettyinä toisiinsa. Löydät siis tarvitsemasi tiedon mitä tahansa reittiä pitkin – joka tilanteessa.
Image
EASY Care System -laiterekisterin toimittaja on suomalainen Lojer Oy, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkeatasoisia terveydenhuollon ja hyvinvointipalveluiden kalusteita ja välineitä Suomessa ja kansainvälisesti.

Yhteystiedot

Lojer Oy
PL 54, 382O1 Sastamala
+358 (O)1O 83O 67OO