EASY Care System
terveydenhuollon laiterekisteri

Banner

Hoito- ja sairaalakalusteiden ylläpito reaaliaikaisesti yhdessä laiterekisterissä

EASY Care System on hoito- ja sairaalakalusteiden sekä lääkinnällisten laitteiden rekisteri kaluston reaaliaikaiseen valvontaan ja ylläpitoon.

Sähköinen järjestelmä on joustava, skaalautuva ja helposti muokattavissa muuttuviin tilanteisiin. Kaikki laitteisiin ja niiden ylläpitoon liittyvä tieto kuten laitteiden perustiedot, huoltodokumentit ja käyttöohjeet löytyvät samasta paikasta.

 

 

Mikä ja miksi EASY Care System?

EASY Care System -laiterekisterin avulla asiakas voi tehdä vikailmoitukset ja tarkastella huoltojen tilannetta sekä laitteisiin liittyviä tietoja. Lojerin valmistamien laitteiden perustiedot on saatavissa suoraan valmistajan järjestelmästä.

Potilaan parhaaksi – Hyvän hoidon edellytys
Terveydenhuollon kalusteet ja laitteet ovat ammattilaisten työvälineitä ja onnistuneen hoidon edellytys: laitteen luotettavuus ja oikea ylläpito on potilaan turvallisuutta.

Laki vaatii
Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista velvoittaa huoltamaan laitteita säännöllisesti ja pitämään kirjaa laitteiden kunnosta ja kaikista huolloista.

Kustannustehokas ratkaisu
Suunnitelmallisella elinkaaren hallinnalla varmistetaan laitteen pitkä käyttöikä. Vähintään yksi määräaikaishuolto vuodessa ja keskimäärin muutamat korjauskerrat esimerkiksi 20 vuoden elinkaaren aikana tarkoittavat paljon dokumentteja, jotka kaikki löytyvät kätevästi samasta paikasta.

1. Yksittäisten laitteiden ylläpito

Terveydenhuoltoalan ammattilaisen työssä tärkeintä on potilaiden hyvinvoinnin edistäminen. EASY Care System -laiterekisteri on oiva väline henkilökunnan käyttöön.

2. Laitekannan hallinta

EASY Care System näyttää yksikön kaikki laitteet, niiden kunnon, käyttöasteen ja laitehankintojen tarpeen. Järjestelmän avulla voit hallinnoida yksittäistä laitetta, toimipaikan kaikkia laitteita tai koko laitekantaa tehokkaasti.

Kuinka aloitan EASY Care System -järjestelmän käytön?

 Pyydä omat testitunnuksesi Lojerilta: myynti(at)lojer.com